Otel ve Bungalovlara Özel Jakuzi Modelleri Nelerdir? - Jakuzi Center

Otel ve Bungalovlara Özel Jakuzi Modelleri

Otel ve bungalovlar, insanların huzur bulmak için tatil bölgelerinde konakladığı mekanlardır. Bu mekanlar, çevrenin doğal güzellikleri ve imkanlarıyla insanın yıl boyunca biriktirdiği stresi atmasını sağlıyor. Ruhsal sıkıntıların doğa ile arındırılmasının yanı sıra fiziksel yorgunluğun da atılması önem taşır. Bu nedenle bu tarz mekanlarda jakuziler ön plana çıkar. Oteller ve bungalovlara yerleştirilecek jakuzilerin konumu çok önemlidir. Otellerde manzarayı gören alanlar konumlandırılan jakuziler, hem ruhsal hem fiziksel dinlenme sunabilir. Bungalovlar içinse daha çok dış mekanlar tercih edilir. Dış mekan jakuzileri, bol oksijenin bulunduğu doğayla iç içe olmanıza imkan tanır. Günümüz teknolojisi geliştiği için artık jakuzilerde ses sistemleri yer almaktadır. Bu nedenle otele dinlenmek için gelen ziyaretçilerin tüm modern imkanlardan yararlanabilmesi, işletme prestijine değer katar.

Hangi Modeller Tercih Edilmeli?

Kesin olarak karar verebilmek için ortamın ve çevrenin özellikleri göz önünde bulundurulmalıdır. Dar alanlar için yuvarlak modeller seçilebilir. Ayrıca kalabalık hizmet veren odalar için çift kişilik jakuziler avantaj sağlar. Oturma, sırtı yaslama ve yastıkla başı destekleme imkanı veren ürünler, jakuziden tam anlamıyla yararlanma şansı verir. Ahşap tasarıma sahip modeller ise doğayla iç içe olan bungalovlarla mükemmel uyum sağlar. Bu tür mekanlarda tatil yapacak ziyaretçilerin çocuklarını da düşünerek bebek jakuzileri işletme içine yerleştirilmelidir. Bahçe için tercih edebileceğiniz 4, 5, 6, 7 ve 8 kişilik dış mekan ısıtmalı spa jakuziler, kabalalık ailelerin memnuniyetini artıracaktır. Seçilecek ürünlerde jet sayısı ne kadar fazla olursa hidroterapinin yararları daha iyi hissedilebilir. Çünkü basınçlı su hava ile karıştırılarak küvete aktarıldığı için jet sayısının fazlalığı vücudun birçok yerine masaj yapabilecektir. Sırt, boyun, bacak ve ayaklara odaklanabilen jetler, tüm kasları kısa sürede dinlendirebilme özelliğine sahiptir.

 

 

 

Yaz mevsiminin etkisiyle Dünya'nın dört bir yanından insanlar yılın stresini ve yorgunluğunu atmak için tatile çıkıyor. Turizm sektörünün hareketli geçtiği bu dönemde, işletmeler için müşteri memnuniyeti oldukça ön plana çıkmaktadır. Hiçbir işletme sahibi bu dönemin kötü geçmesini istemez ve devamlı müşteri sirkülasyonu yaratmak için yenilikler peşinde koşar. Peki Jakuzi Center  ile otel ve bungalov işletmeleri kendilerine nasıl değer kazandırırlar?

Jakuziler turizm sektöründe hızla yayılarak önemli bir hale gelmiştir. Rezervasyon yaptırmak isteyen misafirleriniz için bir öncelik olmuştur. Konaklama da verdiğiniz hizmetlere jakuziler de eklendiğinde artan talep ve yoğunluğun farkına varacak ve güzel geri dönüşler alacaksınız.

 

Jakuzi Nedir?

 

Otelinizin farklı alanlarında kullanabileceğiniz jakuziler çeşitli ölçü ve modellerle (asimetrik, dikdörtgen ve yuvarlak) birçok yere uyum sağlamakla kalmaz, form ve renkleriyle bulunduğu ortama farklı ambiyanslar katar. Jakuzilerinizi otelinizin tarz ve dekorasyonuna uygun olacak onlarca renk seçeneği vardır. Gönderim öncesi testlerden geçen ve kolay kurulumu olan jakuzilere otel, tinyhouse ve bungalov projelerinizde yer vererek işletmenize olan talebi arttırabilirsiniz. Jakuziler %100 dökme akrilikten üretilmiş olup yıllar boyunca renk atması yaşamaz ve içine doldurduğunuz sıcak suyu yaklaşık 50 dakika koruyarak müşterilerinizin kendini iyi hissetmesini sağlar. Doğal olarak bu durum işletmenize güzel değerlendirmeler katar. 

İşletmenizin iç mekanında kullandığınız jakuzi modellerinin yanı sıra bahçe ve teraslarında yer verebileceğiniz büyük ölçüleri ve içerisine koyduğunuz suyu ısıtmalarıyla dikkat çeken dış mekan ısıtmalı spa jakuzilerle de değer kazanmasını sağlayabilir, müşterilerinizin gerçek anlamda bir hidroterapi deneyimi yaşamalarını sağlayabilirsiniz. 

 

Isıtmalı Dış Mekan Spa Jakuzi Nedir (Hottub) ?

 

Jakuzilerin aksine suyu ısıtma ve temizleme özelliği bulunan, Avrupa ülkelerinde Hottub olarak tanınan sağlık ve eğlence ürünleridir. Bu jakuzilerin akıllı cihazlarınız üzerinden Amerikan Balboa işletim sistemiyle beraber Dünya'nın her yerinden kontrolünü sağlayabilirsiniz. Bu özellik sayesinde misafirleriniz odalarından ayrıldıktan sonra, yerinizden kalkmaya gerek duymadan spa jakuzilerinizin kontrolünü sağlayabilirsiniz. Bluetııth müzik sistemiyle beraber müzik zevkiniz size eşlik ederken bu sayede oteliniz Avrupa üzerinden gelen misafirlerinizin ilk tercihi olacaktır. Suyun kendini temizleme özelliği sayesinde normal jakuzilerin aksine suyu 4-5 ayda bir değiştirebilirsiniz. Elektrik sarfiyatı olarak da tasarruflu olan spa jakuziler ısıtıcı ve filtrasyon devredeyken düşük maliyetli bir enerji harcar. İşletmenizi öncelikli tercih sebebi yapacak dış mekan ısıtmalı spa jakuziler, sağlık ve eğlenceyi birleştiren harika cihazlardır.

Etiketler: jakuzi, çift kişilik jakuzi, otel jakuzi, bungalov jakuzi, jakuzi fiyatları, jakuzi özellikleri, jakuzi modelleri, çift kişilik jakuzi özellikleri, çift kişilik jakuzi modelleri
Haziran 11, 2022
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR